SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHING 

 

Dankzij de subsidie 'NL leert door' straks weer fluitend naar je werk?

Dankzij de subsidie die de overheid vanaf 1 december aanstaande openstelt kun jij jezelf de kans bieden om na te denken over je toekomst en je verdere loopbaan. Zodat jij kunt gaan doen waar jij blij van wordt,  Zie het als een mooie reis, waarbij wij niet jouw reisleider, maar jouw reisgezel zijn. Jij bepaalt waar je naar toe wilt. Of waar juist niet. Wij begeleiden jou in dit ontwikkeltraject zodat jij uiteindelijk zelf de goede richting kunt bepalen en doelen kunt gaan behalen. 

Voor wie is dit coachtraject bedoeld? 

Dit programma is voor iedereen vanaf 18 jaar die graag de stap zou willen zetten om in zichzelf te investeren. Het maakt niet uit welke reden jij daar voor hebt. Het kan zijn dat je je onzeker voelt over je werk en niet weet wat te doen wanneer je je baan kwijtraakt. Misschien heb je gewoon een baan, maar ga je iedere maandag met een zwaar gevoel in je buik naar je werk en kost het je meer energie dan dat je er van krijgt. Of weet je eigenlijk niet zeker of je wel op de juiste plek zit in je huidige baan. Het kan zijn dat je zeker weet dat je dit niet wilt blijven doen, maar wat dan wel? Of dat je net afgestudeerd bent en moet gaan denken over de stappen die je kunt en wilt zetten. En misschien ben je zelfstandig ondernemer maar ziet jouw toekomstperspectief er op dit moment onzeker uit, in deze snel veranderende wereld waar vooral de laatste maanden alles anders is geworden dan dat het was. Wat het ook is, jij bent bij ons aan het goede adres! 

Inhoud van het programma

Gedurende 3 a 4 verschillende coachgesprekken (in totaal 4 uur) gaan we samen drie stappen doorlopen. Daarna ben jij in het bezit van een persoonlijk ontwikkelplan en heb je gegarandeerd nieuwe inzichten verkregen, Durf jij voor jezelf te kiezen? Schrijf je dan nu in, het is nog gratis ook!

STAP 1: De arbeidsmarktscan: meer inzicht in jouw interesses, kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt
STAP 2: meer inzicht in je persoonlijkheid en je drijfveren; wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
STAP 3: Het ontwikkelplan; meer inzicht in de concrete acties die nodig zijn om jouw doelen te kunnen bereiken!

Contactgegevens

Heb jij vragen over dit traject? Schroom dan niet en neem contact op met ons. Wij staan jou graag te woord! 

Hartelijke groet, 

Margriet van Brummelen en Simone Spijkers

  • Bellen: 013- 204 01 75 
  • Whats app: 06-24 13 59 79 
  • Per email: Info@spijkers-vanbrummelen.nl 

Wil jij in aanmerking komen, schrijf je dan vandaag nog in

Schrijf je snel in (het liefste voor 1 december), zodat jij in aanmerking komt voor dit mooie coachtraject! Na je registratie op onze site sturen wij je binnen 48 uur een uitgebreide email toe met alle info. Vanaf 1 december kunnen wij de subsidie voor je gaan aanvragen. Jij hoort direct op 1 december van ons of dit is gelukt, Dan nemen we ook contact met je op om de gesprekken in te gaan plannen, de formulieren regelen die nodig zijn om je subsidieaanvraag te voltooien en je een uitnodiging te versturen voor de digitale arbeidsmarktscan.

Ik wil dit ook en schrijf me graag in voor dit kosteloos ontwikkeltraject!

Voor organisaties die graag verder denken over duurzame inzetbaarheid

Middels de subsidieregeling is het nu tevens mogelijk een persoonlijk coachtraject aan te vragen voor al uw medewerkers. Wij nemen de individuele subsidieaanvragen voor u uit handen. Na dit traject weet uw medewerker precies wie hij is en wat hij wil.  Ook heeft uw medewerker meer inzicht in eigen talenten en valkuilen verkregen en ontvangt men een concreet actieplan met punten die hij zelf aan kan pakken om doelen te bereiken en met plezier aan de slag te gaan of te blijven. Uiteraard kan Spijkers & van Brummelen hierna, indien gewenst, tevens zorgdragen voor vervolgtrajecten, verdiepende coachtrajecten en bieden wij aanvullende assessments die u verder helpen bij uw organisatie- of selectievraagstukken. 

Neem svp contact met mij op. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn binnen mijn organisatie

 
E-mailen
Bellen