SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHINGMEER INFO & MEEST GESTELDE VRAGEN OMTRENT HET KOSTELOOS ONTWIKKELADVIES

Niet zo lang geleden meldden wij jullie dat het plafond helaas bereikt was omtrent de ontwikkeladviezen die gevolgd konden worden bij ons met subsidie van de overheid. Wij gaven aan dat wij er wel vanuit gingen dat er een aanvullende subsidie zou worden aangeboden gezien het grote animo. In het Kamerdebat op donderdag 24 september is een motie ingediend door de Kamerleden Smeulders (Groenlinks) en Tielen (VVD). Zij verzochten de regering om nog dit jaar het Ontwikkeladvies weer open te stellen voor 50.000 mensen i.p.v. de aangekondigde 40.000 in 2021. Op 29 september jl. is deze motie aangenomen. Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een erkend loopbaanadviseur. Spijkers & van Brummelen zijn NOLOC erkend en staan daarmee in het beroepsregister voor erkend loopbaanadviseurs, een goede keuze dus!

  • Wie komt aanmerking voor een ontwikkeladvies? 

De regeling is bedoeld voor iedere werknemer, ZZP’ers of flexwerker. Ook als je nu geen baan hebt kun je er gebruik van maken. Eigenlijk iedereen dus, zolang je een BSN (burgerservicenummer) hebt en de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt hebt.

  • Regelen jullie mijn subsidieaanvraag van A tot Z zodat ik er niets aan hoef te doen?

Jazeker, wij ontzorgen! Het enige wat jij hoeft te doen is het registratieformulier in te vullen. De rest regelen wij!

  • Wil mijn inschrijving zeggen dat ik met 100% zekerheid een kosteloos ontwikkeltraject kan starten?

Nee, helaas niet. De vorige keer was het plafond binnen korte tijd bereikt omdat velen met jou geïnteresseerd zijn. Hoe sneller je daarom inschrijft, des te hoger je op de registratielijst komt. Een snelle aanmelding vergroten jouw kansen aanzienlijk! 

  • Wanneer weet ik dan of ik het kosteloze traject bij jullie mag gaan volgen?

Zoals de regels nu zijn is het voor ons mogelijk om de subsidie per 1 december voor jou aan te vragen, Spijkers & van Brummelen zal dan iedereen die zich heeft ingeschreven proberen te registreren bij de overheid. Of dit voor jou is gelukt, hoor je op 1 december van ons. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen en vanaf middernacht klaar zitten om de kans voor jou zo groot mogelijk te maken!

  • Maak ik meer kans als ik mijzelf bij verschillende loopbaanadviseurs registreer? 

Nee, je kunt maar eenmaal op jouw naam en geboortedatum worden geregistreerd in het subsidieportal van de overheid. Hoe eerder jij je bij ons inschrijft, des te meer kans jij maakt. 

  • We zitten midden in de Coronacrisis, is Spijkers & van Brummelen hier op ingespeeld?

Jazeker! Wij zijn 

Jazeker! Wij zijn in het bezit van een beveiligd video-belsysteem (WeSeeD0) waardoor de gesprekken vanuit jouw eigen woonkamer kunnen plaatsvinden. Wij beschikken tevens over een professionele en goed geventileerde kantoor- en spreekruimte waar de gesprekken kunnen plaatsvinden. Natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De arbeidsmarktscan (verplicht onderdeel van een ontwikkeladviestraject) wordt sowieso digitaal afgenomen. 

  • Ik kom niet uit de regio Tilburg, is dat een belemmering? 

Absoluut niet. Wij beschikken over een beveiligd video-bel systeem waardoor we de gesprekken op afstand kunnen voeren. Tevens zullen de testen ook digitaal worden afgenomen. Iedereen in Nederland is daarom welkom zich bij ons te registreren. 

  • Wat houdt dit ontwikkeladvies nu eigenlijk precies in? 

Een ontwikkeltraject bij Spijkers & van Brummelen geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je talenten, competenties en je loopbaanmogelijkheden. Het traject bestaat uit totaal 3 gesprekken en een online arbeidsmarktscan waarin door middel van het invullen van verschillende (psychologische) vragenlijsten jouw profiel wordt geschetst. 

Onderwerpen die tijdens de ontwikkeladviesgesprekken aan bod komen zijn:

·      Schets van huidige situatie (waar sta je nu?)

·      Persoonlijk profiel (jouw competenties, motivatie en wensen)

·      Arbeidsmarktscan (waar liggen jouw kansen?)

·      Opleidingsadvies (welke opleidingen maken jou toekomstbestendig?)

Ter afsluiting van het ontwikkeladviestraject ontvang jij van ons een plan van aanpak met praktische handvatten. Hiermee kan jij de gestelde doelen zelf bereiken. 

  • Is dit hetzelfde traject als de andere loopbaan- en ontwikkeltrajecten die ik op jullie site zie staan? 

Nee, dit gesubsidieerd ontwikkeladvies ter waarde van €700,- is een beknoptere versie van de trajecten die wij doorgaans bieden. Het bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsmarktscan.

In onze uitgebreide loopbaan- en ontwikkeltrajecten worden er meer gesprekken ingezet en tevens meer psychologische testen en assessments ter onderbouwing. Ook ontvang je dan een zeer uitgebreid adviesrapport incl. alle uitslagen van de psychologische testen, waardoor dit ook een mooie aanvulling kan zijn bij sollicitatiegesprekken of wanneer je ambities hebt door te groeien bij jouw werkgever. Heb je hier meer interesse in? Er bestaan verschillende mogelijkheden om dit te (laten) bekostigen. Bel ons eens voor meer info; 013-20 40 175 of stuur een whatsapp


Ik wil mij graag registreren voor het ontwikkeladvies

 
E-mailen
Bellen