SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - COACHING
TRAININGEN

Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen zijn er om medewerkers, managers en complete teams te ondersteunen bij het ontwikkelen van kwaliteiten en competenties. Ieder persoon heeft zijn eigen unieke talenten en deze talenten kunnen van grote waarde zijn in het bedrijf. Echter, in de meeste gevallen worden de talenten niet optimaal benut of aangesproken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Door de inzet van een bedrijfstraining kan hier verandering in komen. Deze gerichte bedrijfstraining zorgt er niet alleen voor dat deze talenten worden ontdekt, maar helpen ook om deze op doelgerichte wijze toe te passen en verder te ontwikkelen binnen de betreffende organisatie. Zo dragen onze bedrijfstrainingen bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, de productiviteit en aan het algemene bedrijfssucces.

Teambuilding

Om een team optimaal succesvol te laten zijn is het nodig om daadwerkelijk een eenheid te vormen. Dit is anders dan een groep mensen bij elkaar zetten aan bureaus, zonder dat er enige vorm van communicatie plaats vindt. Een team werkt samen en de personen die tot het team behoren zijn goed op elkaar ingespeeld. Zo zijn bedrijfsprocessen effectiever, efficiënter en doeltreffender. Samenwerking is nodig om alle processen in de onderneming naar behoren te laten verlopen. De bedrijfstrainingen voor teams zijn er speciaal om de samenwerking en communicatie binnen het team te versterken.

Meer informatie over mogelijkheden en locatie

Alle groepstrainingen vinden uitsluitend plaats in kleine groepen van 6 tot 12 personen. Veiligheid, onderling vertrouwen en wederzijds respect hebben hierbij de absolute prioriteit voor het hoogst haalbare resultaat. Hoe kleiner de groep, des te beter dit te realiseren is. Afhankelijk van de groepsgrootte en de huidige stand van zaken wat betreft COVID-19-maatregelen wordt in onderling overleg besloten of dit op onze eigen locatie zal worden gegeven dan wel op een locatie die ruimer is of om een andere reden beter past.

Wellicht wilt u voor medewerkers binnen uw organisatie over een bepaald onderwerp of met een nog niet genoemd doel een interne training organiseren. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Behalve de groepsgrootte kan hierbij ook de locatie variëren. Zo is er op onze locatie aan bedrijvenpark Het Laar te Tilburg een ruime inspirerende trainingsruimte aanwezig. De training kan indien gewenst ook op uw eigen locatie worden gegeven. Andere inspirerende locaties die tot de mogelijkheden behoren zijn bijvoorbeeld het 'Willem II stadion', het Jan van Besouwtheater, de Roovertsche Leij, Auberge du Bonheur of Stella Suites. Kortom, wij denken graag met u mee en zijn zeer flexibel in het op maat inrichten van deze groepstrainingen. 

Wilt u meer informatie of graag eens vrijblijvend sparren met ons over wat u wilt bereiken met een training voor uw medewerkers? Neemt u dan contact met ons op voor het plannen van een afspraak en wij vertellen u graag over de mogelijkheden, 


 
E-mailen
Bellen