SPIJKERS & VAN BRUMMELEN

 ASSESSMENTS - LOOPBAANPSYCHOLOGIE - TRAININGENVRAAGSTUKKEN VOOR BEDRIJVEN & INSTELLINGEN

Spijkers & van Brummelen biedt u hulp bij verschillende loopbaan- en selectievraagstukken. Onderstaand een greep uit de vraagstukken die vaak aan bod komen en waarin onze expertise ligt. Misschien heeft u een andere hulpvraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee! 

Selectie- en loopbaanvraagstukken

 • "Ik wil objectief en snel advies inzake de geschiktheid van een potentiële kandidaat binnen de selectieprocedure"
 • "Mijn medewerker wil doorgroeien naar een managementfunctie, ik heb echter twijfels of dit hem/haar past" 
 • "Wegens een reorganisatie worden er functies overbodig binnen de organisatie/instelling. Ik wil weten waar de competenties en talenten liggen van deze medewerkers, zodat andere passende opties in kaart kunnen worden gebracht"
 • "Acquisitie en sales moet je als het ware 'ademen', anders houd je dit niet vol. Hier komt meer bij kijken dan het hebben van goede communicatieve vaardigheden. Hoe weet ik nu zeker of mijn (potentiële) kandidaat echt over de juiste skills beschikt, stressbestendig is en geen  '9 tot 5' mentaliteit heeft?" 

Verzuim(preventie) 

 • "De 'coronacrisis' trekt een zware wissel op mijn team. Hoe zorg ik er voor dat zij geen overbelasting ontwikkelen?" 
 • "Een medewerker dreigt langdurig uit te vallen door te veel stress. Kan ik dit voorkomen?"
 • "Het ziekteverzuim op één van onze afdelingen ligt ten opzichte van andere afdelingen een stuk hoger. Waar ligt dit aan en nog belangrijker; hoe zorg ik er voor dat dit anders wordt?"
  Groepsdynamiek / werknemerstevredenheid 
 • "Tevreden werknemers zijn minder snel ziek, flexibeler en een stuk actiever en efficiënter dan werknemers die niet op de juiste plek zitten. Hoe ziet de werktevredenheid er uit binnen mijn organisatie en hoe kunnen we deze, indien nodig, verhogen?" 
 • "Er zijn signalen van bepaalde problematiek op de werkvloer (binnen een afdeling). Ik wil in kaart brengen wat er speelt, hoe de werksfeer kan worden verbeterd en hoe de heersende problematiek kan worden opgelost?"

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Bij sommige vraagstukken kan het zijn dat er relatief weinig nodig is om tot meer inzicht te komen, Het inzetten van een assessment of psychologische test kan hierbij al voldoende verhelderend zijn. Spijkers & van Brummelen heeft een Pearson TPT-A & B certificering Psychodiagnostiek, Dit houdt in dat wij gekwalificeerd zijn om gevalideerde en wetenschappelijk onderbouwde loopbaan-, beroepskeuze-, competentie-, persoonlijkheids- en intelligentietests af te nemen.  

Ieder advies onderbouwen we aan u in een uitgebreid adviesrapport. Hier vindt u de testresultaten in terug maar ook een advisering omtrent de te nemen stappen, zoals de inzet van een (groeps)training of een individueel coach- of ontwikkeltraject

Ik wil een afspraak maken om mijn vraagstuk te besprekenIk wil eerst meer info over jullie aanbod van assessmentsE-mailen
Bellen